rockbook.blog.hu

Motörhead - Januárban kezdődnek a 22. nagylemez munkálatai

2014. december 09. - spinglo

„Ha a szomszédodba költözünk, ki fog halni a pázsitod!” – mondta Lemmy Kilmister egy riporternek 1975-ben, amikor a Motörhead éppen csak megalakult. Hogy pontosan mennyi ilyen felperzselt kert áll mögöttük, azt sajnos nem lehet tudni, de a jövőre a 40. születésnapját ünneplő zenekar a fennállása óta több mint 30 millió lemezt és többmillió koncertjegyet adott el. A zenekart mindezek mellett a ’Heartbreaker’ című dal kapcsán a ’Legjobb Metal Előadó’ díjra is jelölték a 2015-ös Grammy díj átadón.

A zenekar januárban megkezdi a munkálatokat a 22. stúdióalbummal, Cameron Webb vezetésével. A lemezbemutató koncertsorozatban már most vannak teltházas időpontok. A Motörhead az új anyaggal a nyári fesztiválokon fog először koncertezni, májustól augusztusig.

Addig is itt a 2013-as teljes Aftershock album. Hallgassátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockbook.blog.hu/api/trackback/id/tr646970367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása